Wat voor soort kachel wenst u? Een houtkachel, een pelletkachel of een hybride kachel?

Of u nu met hout, pellets of beide wilt verwarmen, Aduro kan u steeds een gebruiksvriendelijke en moderne kachel bieden die aan uw behoeften en voorkeuren beantwoordt. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende soorten kachels. 

 

Waarom zou u voor een Aduro houtkachel kiezen?

Velen associëren de vlammen in een houtkachel met the real thing. De dansende vlammen en het geknetter van het brandende hout zorgen voor een gezellige sfeer in de kamer. Als u voor een Aduro houtkachel kiest, krijgt u een hedendaagse en stijlvolle kachel waarbij ook aan de gebruiksvriendelijkheid is gedacht. Alle kachels van Aduro zijn uitgerust met Aduro-tronic, waarmee de primaire luchttoevoer automatisch en volledig zonder stroom wordt geregeld. Zo bent u zeker dat u alles uit uw hout haalt. Daarenboven onderscheidt een Aduro houtkachel zich ook door zijn stijlvolle Scandinavisch design en zijn deze kachels in verschillende versies verkrijgbaar om aan ieders wensen te voldoen.

BEKIJK ONZE SELECTIE HOUTKACHELS

 

Waarom zou u voor een Aduro pelletkachel kiezen?

Een pelletkachel biedt u niet dezelfde mate van gezelligheid als een gewone houtkachel. Maar bij een pelletkachel profiteert u wel van de technologie die erachter schuilgaat: met een pelletkachel kunt u de kamertemperatuur zelf regelen, u kunt de kachel ook via uw smartphone bedienen en dankzij het automatische verbrandingsproces geniet u van een schonere verbranding en van meer rendement dan bij een houtkachel. Bovendien hebt u ook een mooi zicht op de vlammen zonder dat u met brandhout moet omgaan.  Als u voor een pelletkachel van Aduro kiest, krijgt u niet alleen een pelletkachel in een modern Scandinavisch design, maar geniet u ook van maximaal warmtecomfort met de mogelijkheid om uw kachel zowel overdag als ‘s nachts te laten branden.

BEKIJK ONZE SELECTIE PELLETKACHELS

 

Waarom zou u voor een hybride kachel van Aduro kiezen?

Een hybride kachel combineert alle troeven van de houtkachel en de pelletkachel. Enerzijds kunt u van de klassieke troeven van een houtkachel genieten: mooie vlammen, een geruisloze werking en de gezelligheid van een houtvuur. Terwijl u nooit zonder verwarming zal vallen, ook al valt de stroom uit. Anderzijds biedt de pelletfunctie u de mogelijkheid om de gewenste kamertemperatuur in te stellen, met tijdprogramma’s te werken en nog zoveel meer. Bovendien kunt u de kachel met pellets ook ‘s nachts laten branden of wanneer u niet thuis bent. Als u voor een hybride kachel van Aduro kiest, krijgt u een hoge mate aan gebruiksvriendelijkheid en een geavanceerde technologie, gebundeld in een stijlvol Scandinavisch design.

BEKIJK ONZE SELECTIE HYBRIDE KACHELS

TOP