Recht op klacht Aduro houtkachels

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe Aduro houtkachel!

2 jaar recht op klacht

In overeenstemming met het consumentenrecht geldt het recht op klacht gedurende twee jaar na de datum van aankoop van de kachel*. Het aankoopbewijs met datum dient als bewijs.

Let op! Het recht op klacht geldt niet voor: 

  1. Schade die als gevolg van onjuist gebruik van de houtkachel, van onvakkundige aansluiting of door inwerking van fysiek geweld is ontstaan.
  2. Losse onderdelen en slijtageonderdelen (glazen ruitjes, isolatiestenen, vuurrooster, afdichtingen, rails, geverfde oppervlakken etc.). Deze onderdelen kunnen worden vervangen en zijn als reserveonderdelen in onze shop www.aduroshop.com verkrijgbaar.
  3. Schade die door (condens)water in of rond de houtkachel, te veel of te weinig trek in de schoorsteen en bij verwaarlozing van de zorg en het onderhoud van de houtkachel is ontstaan.
  4. Schade aan de houtkachel die is ontstaan door invloed van buitenaf, of schade die is veroorzaakt door andere voorwerpen

+ 3 jaar extra garantie

Wist u dat u aanvullend op het recht op klacht gratis 3 jaar extra garantie kunt krijgen?

Uw voordelen:

  • 3 jaar extra garantie, mochten er tegen de verwachtingen in productiefouten optreden
  • Snellere service, omdat we de benodigde informatie over uw kachel al hebben
  • Sla uw aankoopbewijs online op, zodat u hem niet kwijt kunt raken
  • Maandelijkse nieuwsbrief met relevante nieuwtjes en interessante tips & tricks over onderhoud, ontsteking en nog zoveel meer

Alleen van toepassing op Aduro houtkachels. Niet van toepassing op hybride en pelletkachels of Asgård kachels.


BREID DE GARANTIE NU UIT


Vul het formulier binnen vijf maanden na aankoop (vanaf de factuurdatum) in en uw verlengde garantie zal ingaan de dag nadat het recht op klacht verstrijkt. Let op, u hebt het productienummer nodig om uw garantie te registreren. Hoe vindt u het productienummer.

*Houd er rekening mee dat het recht op klacht geldt overeenkomstig het consumentenrecht in het land waar de kachel is gekocht. Wordt de kachel naar een ander land of een andere regio gebracht, ver van de dealer waar de kachel werd gekocht (bijv. naar een eiland), dan kunnen we de verlengde garantie of servicemogelijkheden voor de kachel niet garanderen. De kachel moet altijd worden gekocht in het land of de regio waar hij zal worden geplaatst.