Aduro buitenkachel

Aduro's nieuwe buitenkachel is perfect voor lange (na)zomerse avonden. Deze buitenkachel zorgt voor nog meer warmte en gezelligheid op uw terras met uitzicht op dansende vlammen en het geluid van knapperend hout.

Materiaal
Deze buitenkachel is gemaakt van 3 mm Cortenstaal. Na verloop van tijd krijgt dit materiaal een mooie glans dankzij de zon, regen en wind. Doordat de kachel alle weerse omstandigheden kan doorstaan, komt er een roestenlaagje op de kachel die de kachel extra resistent maakt.

Afmetingen (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm
Gewicht: 32 kg

Versnelling patinaproces
Stel dat u het patinaproces wilt versnellen, raden wij u aan om hier een zoutwatermix voor te gebruiken (bijv. water en strooizout mengen). Vervolgens kunt u dit met een penseel of plantspuit aanbrengen op uw Aduro buitenkachel tot het gewenste resultaat bereikt is.

Accessoires
Bij deze buitenkachel hoort een verstelbaar rooster. U kunt dit rooster op 3 verschillende manieren instellen. Wanneer deze niet in gebruik is, kunt u het rooster discreet opbergen onder de bodem. Het rooster is van roestvrijstaal met houten handgrepen.

Design

De buitenkachel is ontworpen door de Deense architect Torben Madsen, het idee achter de kachel en haar design beschrijft Madsen als volgende:

''Met knapperend vuur wordt een zomerse avond nog warmer en gezelliger. De kegelvormige haard heeft een schoorsteeneffect, de rook stijgt naar boven zonder dat het tot last is. Bovendien kan deze Aduro buitenkachel ook als grill gebruikt worden als er natuurlijk houtkool gebruikt wordt. Er is namelijk ook een bijbehorend rooster verkrijgbaar die op drie verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Dankzij de dynamische vorm en de rode surface pimpt deze houtkachel elke tuin en terras op. Een must-have voor deze zomer'.''