Aduro Fire Ball in gietijzer

Aduro Fire Ball is een mooie, harmonische vuurkorf die zowel als vuurschaal en als grill kan worden gebruikt. De Fire Ball is gemaakt van gietijzer, wat hem een degelijke, massieve look oplevert, terwijl hij door zijn ronde vorm van nature op het terras of in de tuin past.

Materiaal: gietijzer
Afmetingen: Ø: 47 cm / H: 25 cm
Gewicht: 17,5 kg
Grillrooster: inbegrepen

Creëer een gezellige sfeer in de tuin met een haard

Zodra de temperatuur stijgt en het langer klaar blijft, brengen de meesten van ons graag wat tijd buiten door. Met een haard in de tuin geniet je nog meer van die lange zomeravonden met familie en vrienden. Een buitenhaard is perfect om rond te gaan zitten, en u kunt de vuurkorf ook eender waar in de tuin plaatsen. De Fire Ball is te koop in onze webshop hier.

Lekker eten maken met Aduro Fire Ball

De Aduro Fire Ball kan ook worden gebruikt als grill. U kunt rechtstreeks op het meegeleverde rooster grillen, vuurvaste potten en pannen op het rooster plaatsen of direct in de sintels bakken. Hiermee bereidt u de heerlijkste gerechten rechtstreeks boven het vuur. Voor inspiratie: zie de onderstaande tekst waarin we de vuurkorf naar het strand meenamen om er boven het vuur lekker eten te bereiden.

TOP