Aduro Smart Response

  • Beschrijving
  • Installeren

Check de verbranding van uw houtkachel op uw smartphone.

Vanaf nu is het nog eenvoudiger om uw Aduro houtkachel te bedienen – deze nieuwe app zorgt er voor dat u het meeste uit uw houtkachel haalt.

Uw smartphone of tablet is uw persoonlijke assistent die ervoor zorgt dat uw correct en optimaal kunt houtstoken.
De Aduro Smart Respons is een eenheid met twee censors, die draadloos met de gedownloade app op uw smartphone/tablet communiceert. De censors zorgen ervoor dat de verbranding nauwlettend in de gaten wordt gehouden en de app begeleidt u aan de hand van uitgebreide testen en ervaringen bij het verbrandingsproces.
Via de app kunt u altijd in de gaten houden wanneer u weer nieuwe houtblokken in de houtkachel moet leggen, hoe warm uw houtkachel is en op welke temperatuur er verbrandt wordt. Deze geeft een melding af bij zowel te lage als te hoge temperaturen.

Met de Aduro Smart Response heeft u de mogelijkheid om u te focusseren op andere bezigheden en tegelijkertijd kunt u uw houtkachel eenvoudig en optimaal bedienen. Een musthave voor uw houtkachel.

Het pakket bestaat uit het volgende:

- Draadloze temperatuurbox met twee censoren – excl. Batterijen (3 x AAA)
- Vier clips
- Quick guide
- Gratis app

Houd er rekening mee, dat Aduro Smart Response geschikt is voor ALLE HOUTKACHELS, ONGEACHT HET MERK OF MODEL. Om de temperatuursensor te kunnen plaatsen moet u echter wel toegang hebben tot het rookkanaal.

Data-overdracht via:
Bluetooth Low Energy

Zo installeert u de Aduro Smart Response

De ASR censorbox is voorzien van magneten, zodat zowel de temperatuursensor, stooksensor en Bluetooth box enkel op de oven gezet kunnen worden, zonder gebruik van gereedschap.

U kunt eventueel de kabels aan de achterkan van de houtkachel verbergen, indien dit mogelijk is. De temperatuursensor moet zodanig geplaatst worden, dat punt A 10 cm breed is.

Punt B moet daar geplaatst worden, waar u denkt deze het best past. Deze moet iedere keer weer geactiveerd worden wanneer er hout in de kachel wordt gelegd. Deze kan met de vinger geactiveerd worden – meer informatie kunt u in de handleiding in onze app vinden. 

 

TOP