handjobhd.orghandjob-sex.orgticklingclub.comextremefoot.net

Over Aduro

Aduro ontwikkelt, produceert en verkoopt houtkachels, hybridekachels en pelletkachels, en heeft zich met succes in de top vijf van de grootste fabrikanten van houtkachels in Europa gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hightech kachels met moderne verbrandingsprincipes die bovendien gebruiksvriendelijk zijn. Onze innovatieve oplossingen hebben geleid tot patenten op diverse producten, en het is onze visie om op de markt voorop te blijven lopen. Wij sluiten geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van onze producten en streven er steeds naar esthetische vormgeving te combineren met aantrekkelijke prijzen. Daarom hebben al meer dan 400.000 Europeanen al een Aduro kachel in huis staan.

Aduro en het milieu
Al onze kachels zijn ontworpen door Deense ontwerpers die zich als hoofddoel hebben gesteld om moderne en milieuvriendelijke kachels te ontwikkelen. Ze voldoen allemaal aan de vereisten van Ecodesign 2022. Wij streven ernaar het u gemakkelijk te maken om het goed te doen en zo een schone verbranding te verkrijgen met minimale uitstoot van CO2 en deeltjes. Alle Aduro houtkachels en hybridekachels hebben onder andere een automatische luchttoevoerregeling, zodat u gemakkelijker een schone verbranding kunt verkrijgen. Als u op de juiste wijze met hout verwarmt, is een Aduro kachel een CO2-neutrale warmtebron – gemiddeld bespaart elke kachel het milieu de uitstoot van 4 ton CO2.

Verwarmen met brandhout genereert constante warmte, omdat bomen tijdens hun groei CO2 opslaan. Wanneer bomen tot ontbinding komen, komt dezelfde hoeveelheid CO2 weer vrij. Tegelijkertijd garandeert Aduro de aanwas van bomen en bossen door bosherstel en duurzaam bosbeheer. Aduro investeert in grote bosgebieden, daar verwachten we jaarlijks een duurzame houtgroei die overeenkomt met het verbruik van zo'n 10.000 Aduro-kachels. U vindt hier (deze pagina is alleen beschikbaar in het Engels) meer informatie over de duurzame bosbouw van Aduro.

Winnaar van EU-milieuprijs
In 2018 werd Aduro onderscheiden met de prestigieuze milieuprijs “European Business Award for the Environment” op landelijk niveau. De prijs werd toegekend voor ons innovatieve en duurzame product Aduro Hybrid in de categorie “Productprijs voor duurzame ontwikkeling”. De Europese milieuprijs is een eerbewijs aan de meest milieubewuste bedrijven in Europa en streven naar het bevorderen van innovatieve en duurzame initiatieven. U vindt hier meer informatie over de prijsuitreiking.

Duurzame productie
Innovatie op innovatie maakt onze kachels duurzaam – ook tijdens de productie. Wij recyclen plastic afval uit Deense huishoudens om het kunststoffen rookkanaal te produceren voor de Aduro hybridekachels evenals het kunststoffen inzetstuk voor onze Ø45-houtkorven. Wij kiezen herbruikbare materialen zoals keramisch glas en staal voor de productie van de kachels, en we hersmelten al het metaalafval uit de productie tot bruikbare onderdelen – bijv. gietijzeren roosters. Wij hechten waarde aan hoge kwaliteit. Daarom hebben Aduro kachels een gemiddelde levensduur van ca. 20 jaar. Daarenboven geven wij 10 jaar reserveonderdelengarantie, zodat u uw kachel gemakkelijk en langdurig kunt onderhouden. Is de tijd gekomen om uw kachel te vervangen, dan moedigen wij u aan om de materialen op soort gesorteerd te verzamelen en in te leveren bij een milieustraat zodat ze elders van nut kunnen zijn. Zo draagt Aduro bij aan een duurzame productie – in alle opzichten.

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
In Denemarken en in onze exportlanden heeft Aduro naam gemaakt als leverancier van kwaliteitskachels met een strak en stijlvol ontwerp. Efficiëntie en kostenbewuste processen vanaf de productie tot en met de gebruiker garanderen een goede kwaliteit voor een voordelige prijs. Wij werken continu aan de ontwikkeling van nieuwe kachels, die inspelen op de wensen van gebruikers op het gebied van ontwerp en functionaliteit.