Wij zorgen overal voor - advies, levering en installatie

Aduro GO is onze Full-Service-oplossing waarmee advies, levering en installatie in één pakket worden aangeboden. Wij helpen u vanaf het moment waarop u moet beslissen welke hout-, pellet- of hybride kachel het beste bij u past, tot het moment van de veilige en complete installatie van de gekozen kachel.

U hoeft alleen maar het formulier in te vullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen - geheel vrijblijvend en gratis.

ADVIES

Met Aduro GO neemt één van onze Aduro GO-partners contact met u op - u kunt zelf aangeven wanneer onze partner het beste contact met u op kan nemen. Onze partners hebben inzicht in al onze producten, maar ook antwoorden op vragen en overwegingen die u mogelijk hebt. Samen kunt u vaststellen welke hout-, pellet- of hybride kachel het beste bij uw wensen past.

LEVERING

Zodra u de voor u juiste oplossing hebt gevonden, spreekt u in overleg met onze partner een datum af voor de installatie van de kachel. Op de afgesproken datum wordt alles meegeleverd wat nodig is om de kachel te installeren.

INSTALLATIE

De installatie wordt uitgevoerd door een monteur van onze partner, die jarenlang ervaring heeft met de installatie van hout-, pellet- en hybride kachels, maar ook met schoorstenen. En heeft u al een kachel die u graag kwijt wilt, dan neemt de monteur deze graag mee.

Vind een Aduro GO-dealer in uw buurt

TOP