Aduro houtkachels met Deens design

Wanneer u een houtkachel van Aduro koopt, geniet u een hele reeks voordelen:

Neem hieronder een kijkje bij ons brede assortiment aan houtkachels om de houtkachel te vinden die bij u past, of blader verder naar beneden voor meer informatie over houtkachels.

Makkelijke bediening en een verbranding die zo schoon mogelijk is

Alle Aduro houtkachels zijn ontworpen met grote aandacht voor gebruikersvriendelijkheid en het milieu. Wij ontwikkelen continu producten en systemen die de rook uit de schoorsteen minimaliseren. Als de trek in uw schoorsteen bijvoorbeeld te hoog of te laag is, is Aduro Draftoptimizer de juiste oplossing. Aduro-tronic zorgt ervoor dat u het beste uit uw brandhout haalt, terwijl de intelligente thermometer Aduro Smart Response u tot professionele kachelstoker maakt.

Stijlvol Deens design en technologie

Wij hechten veel waarde aan het elegante Scandinavische design, daarom werken we voor het design nauw samen met onze Deense designers Casper Storm en Torben Madsen. We werken continu aan de ontwikkeling van nieuwe houtkachels, die inspelen op de wensen van klanten op het gebied van design en functionaliteit.

Aduro houtkachels bieden kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Sinds het allereerste begin heeft Aduro naam gemaakt in Denemarken en de rest van Europa als leverancier van kwaliteitskachels en een simpel en stijlvol design. Wij doen het anders dan onze concurrenten. Wij ontwikkelen onze producten in Denemarken in samenwerking met erkende architecten en we produceren de kachels in Oost-Europa, waar we hoge kwaliteit produceren tegen lage prijzen. Bekijk deze film voor meer inzicht in ons bedrijf.

De complete oplossing voor kachels

Wij leveren het complete plaatje – van aanmaakproducten en kachels tot en met schoorstenen en rookafzuigers. Wij kunnen met trots zeggen dat we het u gemakkelijk maken een kachel te laten branden en het meeste uit uw houtkachel te halen. U hoeft hem alleen maar aan te steken.

Alles over brandhout en houtkachels

Weet u niet zeker of u uw kachel correct aansteekt, of mist u nog enkel wat goede raad over welk type brandstof u best kiest? Waardevolle tips over het aansteken en branden van uw kachel vindt u op tips.adurofire.com.

TOP