De Aduro buitenhaard: de perfecte haard voor uw tuin

De buitenhaard van Aduro creëert de ideale plek om op warme zomeravonden van gezellige en ontspannende momenten buiten te genieten.

Het kegelvormige ontwerp verleent de buitenhaard een schoorsteen-effect, zodat de rook niet hinderlijk is voor wie rond de haard zit. En verder biedt de ruime opening een mooi zicht op de vlammen.

Materialen: De buitenhaard is verkrijgbaar in twee varianten - in zwart kwaliteitsstaal en in Cortenstaal. Beide varianten mogen het hele jaar door buiten staan.
Afmetingen (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm
Gewicht: 32 kg

Deens design

De buitenhaard werd ontworpen door de bekroonde Deense architect Torben Madsen, die een hoop werk heeft gestoken in de vorm en de functie van de haard: "Door zijn dynamische vorm werkt deze buitenhaard ook perfect als decoratief interieurelement voor de buitenruimte, en past hij op eender welk terras,” vertelt de architect.

Cortenstaal

Het Cortenstaal krijgt na verloop van tijd een mooi patina dankzij de zon, regen en wind. Zo ontstaat een uniforme roestlaag die de haard bijzonder resistent maakt. 

Bevordering van het patineringsproces
Als u het patineringsproces wilt versnellen, raden we aan een sterk zoutwatermengsel (water en zout, bijv. wegenzout) te bereiden dat u onafgebroken op de haard spuit of borstelt, tot u het gewenste resultaat krijgt.

Accessoires

Aduro biedt optioneel een rooster met drie verschillende hoogte-instellingen aan. Wanneer u het niet gebruikt, kunt u het discreet onder de bodemplaat opbergen. Het rooster is gemaakt van roestvrij staal en heeft houten handvatten. U kunt het grillrooster kopen in onze webshop hier.

TOP