Wij maken de keuze makkelijk voor u!

Ontdek zelf de reden waarom er minsgtens 250.000 Aduro houtkachels geinstalleerd zijn door heel Europa. Wij leveren én monteren. En de houtkachel? Die kan bijna alles zelf…


Download

Elegante LUX serie

Deze nieuwe houtkachelserie brengt de bestseller Aduro 9 tot een hoger level en combineert op uitstekende wijze een stijlvol en elegant design met een unieke gebruikservaring. Deze nieuwe serie heeft de naam Aduro 9 Lux gekregen. Deze serie bestaat in eerste instantie uit twee modellen – Aduro 9.3 Lux en de Aduro 9.5 Lux.


Se produkterne her

Adur 15 bekleedt met speksteen

Aduro lanceert nu een nieuwe versie van de populaire en het prijswinnende Aduro 15 model. Aduro 15SK is bekleedt met speksteen op zowel de zijkant als op de bovenkant.

Læs mere om appen her

Aduro DraftOptimizer

Bereik betere en constante trek in uw schoorsten met een rookzuiger

Heeft u problemen met het aansteken van uw houtkachel? Teveel rook in de kamer wanneer het deurtje van uw houtkachel opengaat? Slechte verbranding en rook in uw buurt? De Aduro DraftOptimizer verzekert u van een constante trek in uw schoorsteen en reduceert rook- en stankoverlast.


Læs mere her

Aduro catalogus 2017/2018

Onze nieuwe Aduro catalogus staat boordevol met nieuwtjes, inspiratie, ideetjes en natuurlijk al onze prachtige houtkachels. U kunt gewoon online door de catalogus bladeren.

Veel leesplezier!

Met meer dan 40% minder houtverbruik

Aduro tronic reguleert automatisch de lucht in uw houtkachel met slechts een enkele beweging. Een eenvoudige bediening, schone verbranding en 40% minder houtverbruik.

Eenvoudiger kunnen we het niet maken!

Download

De intelligente thermometer

Bespaar op uw stookhout een schone rook uit uw schoorsteen met deze intelligente thermometer, de Aduro Smart response. De Aduro Smart Response is de eerste app voor houtkachels, die u verzekert van correct stoken en optimaal gebruik van uw brandhout.

Download

Neem een kijkje in onze webshop

Originele reserveonderdelen en een aantal accessoires kunt u gewoon in onze Aduro webshop aanschaffen. 

Download

Alles over brandhout en houtkachels

Weet u niet precies hoe u op de juiste manier uw houtkachel aansteekt? Zou u graag wat meer advies willen hebben over welk type brandhout meest economisch en milieuvriendelijk is? Op onze weetjessite tips.adurofire.com kunt u artikelen met tips en instructies vinden die nuttig zijn wanneer u in het bezit bent van een houtkachel.

Nieuwe catalogus

Zier hier alle onze nieuwe 2017 modellen

Download

Aduro catalogus 2016/2017

Onze nieuwe Aduro catalogus staat boordevol met nieuwtjes, inspiratie, ideetjes en natuurlijk al onze prachtige houtkachels. U kunt gewoon online door de catalogus bladeren Veel leesplezier!