Moderne kachels in een Scandinavisch design

Of u nu op zoek bent naar een efficiënte pelletkachel, een gezellige houtkachel of een hybride kachel die alle voordelen combineert, wij hebben de juiste oplossing voor u.

LEES MEER

Ontdek de Aduro 22-serie

De Aduro 22-serie bestaat uit slanke en elegante houtkachels die dankzij hun beperkte diepte perfect passen in kamers met beperkte ruimte.

LEES MEER

Aduro GO doet het allemaal voor u

Aduro GO is ons full-serviceconcept waarbij we advies, levering en installatie aanbieden in één pakket. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

LEES MEER

De perfecte houtmand

De perfecte houtmand is niet alleen gemakkelijk om brandhout mee te halen, maar ziet er ook mooi uit naast uw houtkachel.

LEES MEER

 Meer warmte voor uw geld 

Met Aduro-tronic wordt de primaire luchttoevoer van uw houtkachel gereguleerd met een eenvoudige trekbeweging - dat zorgt voor gemakkelijke bediening. Tests hebben aangetoond dat een Aduro 1 met een onjuist afgestelde regelklep tot meer dan 40% hout verbrandt dan een Aduro 1 met Aduro-tronic. Makkelijker kan het niet.

DOWNLOAD

Alles over brandhout en houtkachels

Weet u niet precies hoe u op de juiste manier uw houtkachel aansteekt? Zou u graag wat meer advies willen hebben over welk type brandhout meest economisch en milieuvriendelijk is? Op onze weetjessite tips.adurofire.com kunt u artikelen met tips en instructies vinden die nuttig zijn wanneer u in het bezit bent van een houtkachel.

DOWNLOAD

TOP