Snel en eenvoudig verwarmen met pellets

Aduro-pelletkachels combineren modern Scandinavisch design met maximaal thermisch comfort en innovatieve technologie. Simpel te bedienen en gemakkelijk schoon te maken.

LEES MEER

 

Slanke houtkachel voor kleine ruimtes

De Aduro 22-serie bestaat uit slanke en elegante kachels die perfect passen in kamers met beperkte ruimte dankzij de korte diepte van de kachels.

LEES MEER

 

Aduro GO

Aduro GO is ons full-serviceconcept waarbij we advies, levering en installatie aanbieden in één pakket.
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

 Meer warmte voor uw geld 

Met Aduro-tronic wordt de primaire luchttoevoer van uw houtkachel gereguleerd met een eenvoudige trekbeweging - dat zorgt voor gemakkelijke bediening. Tests hebben aangetoond dat een Aduro 1 met een onjuist afgestelde regelklep tot meer dan 40% hout verbrandt dan een Aduro 1 met Aduro-tronic. Makkelijker kan het niet.

DOWNLOAD

Aduro Smart Response

De intelligente thermometer

Bespaar op uw stookhout een schone rook uit uw schoorsteen met deze intelligente thermometer, de Aduro Smart response. De Aduro Smart Response is de eerste app voor houtkachels, die u verzekert van correct stoken en optimaal gebruik van uw brandhout.

Download

Bestel reserveonderdelen online

In onze webshop kunt u originele reserveonderdelen bestellen voor uw Aduro-kachel. Daarnaast vindt u er outdoorproducten, houtmanden, haardstellen, aanmaakblokjes en Aduro Easy Clean. Kijk op aduroshop.com

LEES MEER

Alles over brandhout en houtkachels

Weet u niet precies hoe u op de juiste manier uw houtkachel aansteekt? Zou u graag wat meer advies willen hebben over welk type brandhout meest economisch en milieuvriendelijk is? Op onze weetjessite tips.adurofire.com kunt u artikelen met tips en instructies vinden die nuttig zijn wanneer u in het bezit bent van een houtkachel.

Read more