De Aduro buitenhaard: de perfecte haard voor uw tuin

Neem de warmte en gezelligheid mee naar uw terras dankzij de buitenhaard van Aduro, de perfecte oplossing voor wie op zijn terras van gezelligheid, warmte en ontspanning wil genieten. Onze tuinhaard werd ontworpen door de bekroonde Deens architect Torben Madsen en creëert de perfecte locatie om op een warme zomeravond samen te komen en te genieten.

Door het kegelvormige design lijkt het alsof de haard een schoorsteen heeft, waarlangs de rook omhoog wordt geleid. Daardoor veroorzaakt deze geen overlast in de omgeving en hebt u via de grote opening toch een mooi zicht op de vlammen.

Afmetingen (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm
Gewicht: 32 kg

Materialen

De buitenhaard is verkrijgbaar in twee varianten: in zwart kwaliteitsstaal en in Cortenstaal. Het Cortenstaal krijgt na verloop van tijd een mooi patina dankzij de zon, regen en wind. Zo ontstaat een uniforme roestlaag die de haard bijzonder resistent maakt. Beide varianten mogen het hele jaar door buiten staan.

Bevordering van het patineringsproces
Als u het patineringsproces wilt versnellen, raden we aan een sterk zoutwatermengsel (water en zout, bijv. wegenzout) te bereiden dat u onafgebroken op de haard spuit of borstelt, tot u het gewenste resultaat krijgt.

Accessoires

Aduro biedt optioneel een rooster met drie verschillende hoogte-instellingen aan. Wanneer u het niet gebruikt, kunt u het discreet onder de bodemplaat opbergen. Het rooster is gemaakt van roestvrij staal en heeft houten handvatten. U kunt het grillrooster kopen in onze webshop hier.

Design

De buitenhaard is ontworpen door de Deense architect Torben Madsen, het idee achter de kachel en haar design beschrijft Madsen als volgende:

''Met knapperend vuur wordt een zomerse avond nog warmer en gezelliger. De kegelvormige haard heeft een schoorsteeneffect, de rook stijgt naar boven zonder dat het tot last is. Bovendien kan deze Aduro buitenhaard ook als grill gebruikt worden als er natuurlijk houtkool gebruikt wordt. Er is namelijk ook een bijbehorend rooster verkrijgbaar die op drie verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Dankzij de dynamische vorm en de rode surface pimpt deze buitenhaard elke tuin en terras op. Een must-have voor deze zomer'.''

TOP