Winner of the European Business Awards for the Environment

Aduro Hybrid bekroond met EU-milieuprijs

Onze innovatieve en duurzame Aduro Hybrid is op 18 juni bekroond met de prestigieuze milieuprijs European Business Awards for the Environment omdat de Aduro Hybrid de ongemakken wegneemt van een gewone houtkachel.

Lees meer

 

Aduro 17

Houtkachels van Aduro

Aduro heeft een groot assortiment houtkachels met aandacht voor design, duurzaamheid en gebruikersvriendelijkheid. Met meer dan 25 modellen is het bij ons gemakkelijk om een houtkachel te kiezen.

Lees meer

Aduro catalogus 2019/2020

Onze nieuwe Aduro catalogus staat boordevol met nieuwtjes, inspiratie, ideetjes en natuurlijk al onze prachtige houtkachels.
U kunt gewoon online door de catalogus bladeren.

Veel leesplezier!

Met meer dan 40% minder houtverbruik

Aduro tronic reguleert automatisch de lucht in uw houtkachel met slechts een enkele beweging. Een eenvoudige bediening, schone verbranding en 40% minder houtverbruik.

Eenvoudiger kunnen we het niet maken!

Download

Aduro Smart Response

De intelligente thermometer

Bespaar op uw stookhout een schone rook uit uw schoorsteen met deze intelligente thermometer, de Aduro Smart response. De Aduro Smart Response is de eerste app voor houtkachels, die u verzekert van correct stoken en optimaal gebruik van uw brandhout.

Download

Aduro Fire Ball

Bezoek onze outdoorwereld

Met onze producten kunt u uw eigen buitenwereld creëren en genieten van die lange, lichte zomeravonden in de buitenlucht. Lees meer over onze outdoorproducten en laat u inspireren voor een gezellige avond in de tuin of op het terras.

Lees meer

Alles over brandhout en houtkachels

Weet u niet precies hoe u op de juiste manier uw houtkachel aansteekt? Zou u graag wat meer advies willen hebben over welk type brandhout meest economisch en milieuvriendelijk is? Op onze weetjessite tips.adurofire.com kunt u artikelen met tips en instructies vinden die nuttig zijn wanneer u in het bezit bent van een houtkachel.

Read more