Aduro houtkachels: We maken het makkelijk om het goed te doen!

Met een houtkachel van Aduro is het voor u makkelijker om goed te stoken. Onze houtkachels zijn ontworpen met de focus op duurzaamheid en gebruiksgemak, en we ontwikkelen continu nieuwe producten en systemen die u helpen om een goede ervaring te krijgen met uw kachel.

Met elegant Scandinavisch design en meer dan 30 modellen die bij uw huis passen, hebben we het makkelijker gemaakt voor u om een houtkachel te kiezen. Meer dan 350.000 bezitters van houtkachels in heel Europa hebben al gekozen voor Aduro om hun huis te verwarmen. Bent u de volgende?
 

Houtkachels voor iedereen

Bij Aduro verkopen we twee series houtkachels: Aduro houtkachels en Asgård houtkachels. Door te kiezen voor een houtkachel uit de Aduro-serie, krijgt u een houtkachel ontworpen door Deense architecten, die zich meer hebben gericht op esthetiek, duurzaamheid en op minder verbruik van brandhout. Asgård is een serie betaalbare houtkachels met een schone verbranding en eenvoudige bediening. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe houtkachel, hebben we iets voor iedereen.

U kunt ons hele assortiment houtkachels hier vinden: