handjobhd.orghandjob-sex.orgticklingclub.comextremefoot.net

Registreren voor kosteloze garantie

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe Aduro houtkachel!

Wist u dat u de garantie voor uw Aduro houtkachel* gratis uit kunt breiden van twee naar vijf jaar?

Uw voordelen:

  • 5 jaar garantie vanaf de aankoopdatum voor zeldzame gevallen van productiefouten
  • Snellere service, omdat we de benodigde informatie over uw kachel al hebben
  • Sla uw aankoopbewijs online op, zodat u hem niet kwijt kunt raken

*Alleen van toepassing op Aduro houtkachels. Niet van toepassing op hybride en pelletkachels of Asgård kachels.


BREID DE GARANTIE NU UIT


Vul dit formulier binnen vijf maanden na aankoop (de datum op de factuur) in. Let op, u hebt het productienummer nodig om uw garantie te registreren. Hoe vindt u het productienummer.

Zonder deze garantie heeft u 2 jaar recht een klacht in te dienen. Vergeet niet dat u de originele factuur moet bewaren.


Uitgesloten van garantie is:

  1. Schade die als gevolg van onjuist gebruik van de houtkachel, van onvakkundige aansluiting of door inwerking van fysiek geweld is ontstaan.
  2. Losse onderdelen en slijtageonderdelen (glazen ruitjes, isolatiestenen, vuurrooster, afdichtingen, rails, geverfde oppervlakken, handgrepen etc.). Deze onderdelen kunnen worden vervangen en zijn als reserveonderdelen in onze shop www.aduroshop.com verkrijgbaar.
  3. Schade die door (condens)water in of rond de houtkachel, te veel of te weinig trek in de schoorsteen en bij verwaarlozing van de zorg en het onderhoud van de houtkachel is ontstaan.
  4. Schade aan de houtkachel die is ontstaan door invloed van buitenaf, of schade die is veroorzaakt door andere voorwerpen

Houdt u er alstublieft rekening mee dat houtkachels die via internationale webshops zijn aangeschaft, of wanneer de houtkachel in een ander land wordt geïnstalleerd dan waar hij is gekocht, de normale garantiebepalingen van toepassing zijn en de verlengde garantie niet kan worden toegekend. 

Houtkachels die in de landen van de Benelux zijn gekocht en in België, Nederland of Luxemburg worden geïnstalleerd, kunnen voor de garantieverlenging worden aangemeld. Houtkachels die in een willekeurig Europees land zijn gekocht en in San Marino, Vaticaanstad, Gibraltar, Andorra, Liechtenstein, Malta of Cyprus worden geïnstalleerd, komen in aanmerking voor de garantieverlenging.