Registreren voor kosteloze garantie

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe Aduro houtkachel!

U heeft de mogelijkheid om uw nieuwe houtkachel te registreren (dit geldt niet voor Aduro hybridekachels en Aduro pelletkachels). Wanneer u het formulier invult, kunt u de garantieperiode gratis verlengen van 2 naar 5 jaar. Vult u het formulier alstublieft binnen vijf maanden in. Zonder deze registratie heeft u 2 jaar recht op bezwaar. Om u optimale service te kunnen bieden, is het belangrijk dat u het formulier correct invult.

Uitgesloten van garantie is:

  1. Schade die als gevolg van onjuist gebruik van de houtkachel, van onvakkundige aansluiting of door inwerking van fysiek geweld is ontstaan.
  2. Losse onderdelen en slijtageonderdelen (glazen ruitjes, isolatiestenen, vuurrooster, afdichtingen, rails, geverfde oppervlakken, handgrepen etc.). Deze onderdelen kunnen worden vervangen en zijn als reserveonderdelen in onze shop www.aduroshop.com verkrijgbaar.
  3. Schade die door (condens)water in of rond de houtkachel, te veel of te weinig trek in de schoorsteen en bij verwaarlozing van de zorg en het onderhoud van de houtkachel is ontstaan.
  4. Montage en demontage van de kachel voor reparaties binnen de garantieperiode.
  5. Transportschade in verband met montage of demontage binnen de garantieperiode.
  6. Schade aan de houtkachel die is ontstaan door invloed van buitenaf, of schade die is veroorzaakt door andere voorwerpen

Productienummer

Waar vind ik het productienummer?

Bij de meeste houtkachels is het productnummer ook op de eerste pagina van de gebruiksaanwijzing afgedrukt.

Merkt u alstublieft op:
- Aduro 5 en 5.1: het productienummer is in de deur gestanst. Het typeplaatje bevindt zich aan de achterkant van de kachel.
- Aduro 9,4 en 15.3: Het typeplaatje met het productienummer is op onderkant van de houtkachel geplakt.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat houtkachels die via internationale webshops zijn aangeschaft, of wanneer de houtkachel in een ander land wordt geïnstalleerd dan waar hij is gekocht, de normale garantiebepalingen van toepassing zijn en de verlengde garantie niet kan worden toegekend. 

Houtkachels die in de landen van de Benelux zijn gekocht en in België, Nederland of Luxemburg worden geïnstalleerd, kunnen voor de garantieverlenging worden aangemeld. Houtkachels die in een willekeurig Europees land zijn gekocht en in San Marino, Vaticaanstad, Gibraltar, Andorra, Liechtenstein, Malta of Cyprus worden geïnstalleerd, komen in aanmerking voor de garantieverlenging. 


START NU UW REGISTRATIE VOOR GARANTIE DOOR HIER TE KLIKKEN (OPENT IN EEN NIEUW VENSTER)